Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ghiță, revoltat de vizita Papei - Ne ploconim ca slugile în fața Papei, care e catolic

daniel ghita

Luptătorul Daniel Ghiță, 38 de ani, a postat un mesaj vehement legat de vizita Papei Francisc în România, potrivit gsp.ro

Pe contul său de Facebook, Daniel Ghiță a criticat dur vizita de trei zile a Papei Francisc și a spus că nu este de acord cu banii cheltuiți pentru acest eveniment, și nici cu faptul că românii ortodocși îl stimează pe Suveranul Pontif, reprezentatul Bisericii Catolice.

Focuri de armă la Suceava - Un urmărit general a fost prins după o cursă de 25 de kilometri

„Toată ziua ne intoxicați cu venirea Papei in România. Îl înjurăm pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile în fața Papei, care e catolic! Cât costă toată vizita ? Nu puteam construi o clinică pe banii ăștia? Care este scopul vizitei?

Prima dată ați început campania împotriva Bisericii Ortodoxe Române cu slogane «vrem spitale, nu catedrale». Acum nu mai vreți? E o campanie de a denigra Catedrala Mântuirii Neamului! Nu aveam voie să avem așa catedrală? Unde sunt toți eroii neamului nostru? Trebuie să ne dispară și religia?

Cine plătește paza și mașinile? Din banii poporului? Știe cineva cât ne costă aceasta vizită a Papei în România?

Noi suntem creștini ortodocși și așa o sa rămânem! Papa în 2014: «Singurul lucru pe care îl dorește Biserica Catolică și ceea ce încerc și eu ca episcop al Romei este unitatea cu Bisericile Ortodoxe», a afirmat Suveranul Pontif într-un mesaj citit în prezenta Patriarhului Ecumenic de Constantinopol, Bartolomeu I, cel mai prestigios demnitar ortodox.

Fraților, nu vă uitați religia creștin ortodoxă! Este unica care ne-a ținut uniți (poporul român) și încă ne mai ține uniți. Luați exemplul Bulgariei, care nu permite ca preoții ortodocși să se roage cu Papa! Nu va lăsați manipulați de campania (electorală) agresivă care se face pe toate posturile TV.

Acum nici religia noastră nu e bună? Eu sunt român creștin ortodox și așa rămân până la moarte! Nihil Sine Deo”

Papa Francisc a venit vineri în România și va pleca azi, după vizite la București, Șumuleu-Ciuc - județul Harghita, Iași și Blaj. Papa Francisc este al 266-lea episcop al Romei, fiind ales în această funcție pe 13 martie 2013. Originar din Argentina, Suveranul Pontif a vizitat România la exact 20 de ani după vizita Papei Ioan Paul al II-lea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.