Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ghiță a explodat după ce a fost la parada de 1 Decembrie: În baza cărei legi faceți discriminări?

Facebook
Daniel Ghita

Deputatul PSD Daniel Ghiță a explodat după ce a participat la parada de 1 Decembrie. Ghiță acuză că accesul la locurile din față a fost restricționat pentru românii de rând. Ghiță spune că oamenii au fost ținuți departe de paradă cu garduri și jandarmi și ceartă politicienii.

Citește și: Sociologul Gelu Duminică pune tunurile pe paradă militară: Nu înțeleg de ce trebuie să ne mândrim cu Armata!

"Azi, la Arcul de Triumf, aveau voie să stea in față doar politicienii și invitații lor! Poporul, fără invitație: avea interzis!!! Erau garduri, jandarmi, parcă omul de rând e un dușman al României ? Nu vă este rușine ? Sunt deputat, dar sunt egal cu omul de rând. Toți suntem egali!

Umiliți poporul român exact de Ziua României! Tot poporul român, are și avea dreptul, fără invitație să stea in față la Arcul de Triumf! Ïn bază cărui legi faceți aceste discriminări, garduri și selecție ? La Tebea a fost la fel.

România are cetățeni de grad 1 și cetățeni grad 2? Cine vă dă acest drept să faceți această selecție? România este a poporului român! La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! La mulți ani, românilor de pretutindeni!" , scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.