Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ghiță a EXPLODAT după eliberarea irlandezului care a SPART Parlamentul: Ce pățea un român dacă intra beat și drogat? Irlanda nu își cere scuze?

Facebook
Daniel Ghita

Reacție contondentă a deputatului Daniel Ghiță, după eliberarea irlandezului care a spart Parlamentul României. În stare de ebrietate acesta a intrat cu forța în Parlament, a fost reținut pentru 24 de ore și mai apoi eliberat fără prea mare tam-tam, ca și cum locația pe care o spărsese nu a fost una strategică.

"Irlandezul beat și drogat care a spart geamul la Parlament a fost lăsat liber, fără nici o pedeapsă sau restricție. Ce credeți că i s-ar fi întâmplat unui român care făcea același lucru? Nu am văzut Irlanda să își ceară scuze că un cetățean al său a dat năvală în Parlamentul României de beat și drogat ce era. Dacă un român pătrundea în acest fel în Parlamentul de la Dublin, acum erau toți în genunchi, Iohannis și cine mai era prin țară, să își ceară iertare de la ambasadorul Irlandei la București, că acesta e nivelul politicii oficiale de la noi!

Nu mai zic ce ar fi pățit orice român care intra beat și drogat în orice Parlament din lumea aceasta, dar mai ales dacă ar fi comis această infracțiune în România. Ce săreau pe el SRI-ul, SPP-ul, Poliția, Jandarmeria, STS-ul, mascații, SIE, judecătorii, procurorii, poliția locală, deontologii, toată suflarea care are autoritate în România l-ar fi pus la stâlpul infamiei pe nenorocit. Dar numai dacă era român. Așa, dacă e irlandez, poate să plece. A greșit și el. Doar nu o să supărăm UE pentru un geam spart la Parlament.

Mai grav e că România îi scapă la fel și pe pedofilii străini, nu doar pe bețivii Occidentului care vin să își facă de cap la noi în țară! Oare de ce? Nihil Sine Deo", scrie Daniel Ghiță pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.