Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ghiță s-a DEZLĂNȚUIT: anunță că BOICOTEAZĂ magazinele câtă vreme românii sunt termoscanați: Pun presiune pe GuWerner

Daniel Ghita

Luptătorul Daniel Ghița s-a dezlănțuit la adresa guvernului și a magazinelor. Acesta comentează criza generată de coronavirus și spune ceea ce gândesc enorm de mulți români: efectele negative sunt îndreptate strict înspre populație și afacerile românești. Ghița anunță că boicotează magazinele câtă vreme oamenii sunt obligați să poarte măști și să fie termoscanați.

Citește și: Klaus Iohannis îi bagă în ȘEDINȚĂ pe Orban, Cîțu și Isărescu: discuții URGENTE despre economie

”Mă intreb, de ce oare virusul nu se regăsește ( nu s-a regăsit ) in magazinele multinaționalelor, in aeroport, in IKEA , la benzinării , in uzine și fabrici, care fabrica pentru export, la export de lemn brut, dar e pericol mare sa ne infectam in Biserica si la restaurante?! Nu vedeți? Tot ce este social trebuie sa dispără!

Dacă Merkel are nevoie de mâna de lucru ieftină ( sclavi ) hai in avioane, înghesuiți și hai la munca in Germania, unde oamenii lucrează in condiții inumane, pe bani putini! Virusul doarme! Nu este activ??

Acest virus este extrem de periculos, pentru ca a luat 80% din libertățile și drepturile omului! Un virus care îmbogățește multe partide politice, contracte cu bani publici. Dacă ei instalează dictatura, cine-i mai controlează ? Nimeni! Fac ce vor, mâine nu o sa mai ai voie sa te exprimi public, sa nu deranjam “ virusul”!

Eu nu mai cumpăr nimic, cât timp este aceasta scanare in magazine, cu isterie, arestări ! Nu mai intru și nu mai cumpăr, nimic. Boicot total! Sa vedeți ce vor face multinationalele, dacă își pierd banii : pun presiune pe GuWerner, așa cum o fac de mult timp in România! Nihil Sine Deo.”, e mesajul lui Ghiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.