Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ionașcu îl desființează pe CTP: Excesele de comportament sunt specifice unei tulburări care este foarte clar delimitată în psihiatrie

Daniel Ionașcu

Daniel Ionașcu, liderul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) îl demolează pe Cristian Tudor Popescu, după ce acesta a afirmat că Patriarhul Daniel îi „păstorește ca pe vite” pe credincioșii români.

Liderul umanist afirmă că în aceste zile asistăm la o prigoană pe credință chiar mai agresivă decât în perioada comunistă și le cere românilor să lupte împotriva abuzurilor și să apere „sufletul românesc”.

„Până aici! Românii nu sunt vite!

Excesele de comportament și limbaj ale domnului Cristian Tudor Popescu sunt specifice unei tulburări care este foarte clar delimitată în psihiatrie. În aceste condiții, verbiajul grobian al acestui domn merită, cel mult, o evaluare clinică. În consecință, cei care îi acceptă și îi promovează delirul inept sunt fie potențiali “colegi de salon”, fie oportuniști fără conștiință.

Stafidit de vidul interior, CTP își proiectează impotența spirituală asupra celorlalți. Incapabil să accepte diferențele de opinie și să recunoască adevărul exterior psihozei care îl consumă, se vede doar pe sine, multiplicat în oglinzile unui suflet fără profunzime, și strigă vehement: vitelor!

Trăim un moment de cumpănă. Credința este prigonită mai agresiv decât în comunism. Astăzi, în timp ce nebunii amenință Biserica de pe acoperișuri, iar noii comuniști, cocoțați în funcții din administrația locală, refuză ostentativ să atingă Biblia, trebuie să alegem între minciună și adevăr, între curajul de a ne declara credință și frica de a nu deranja “miliția” fără Dumnezeu care vrea să facă legea și pe străzi și în suflete.

E momentul să ne trezim. Să ne scuturăm de frică. Să luptăm împotriva abuzului. Să apărăm sufletul românesc și să ne respectăm istoria națională în care Biserica a avut și are un rol fundamental.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.