Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ionașcu, mesaj tranșant pentru Nicușor Dan: 'Este un demers inuman! Nu e loc de răfuieli politice'

Daniel Ionașcu

Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), a criticat în termeni duri intenția primarului Nicușor Dan, de a elimina stimulentele financiare pentru donatorii de plasmă.

Demersul este unul „inuman”, apreciază Daniel Ionașcu într-un comunicat de presă, solicitând Consiliului General să se opună acestei măsuri.

„Intenția lui Nicușor Dan de a elimina stimulentul financiar acordat donatorilor de plasmă (necesară celor afectați de Coronavirus) este, în mod evident, iresponsabilă! Într-un moment în care numărul cazurilor de COVID -19 creștere alarmant, iar sistemul de sănătate se află sub o presiune dramatică, trebuie folosite toate resursele disponibile pentru a crește eficiența tratamentelor.

Plasmă poate salva vieți! Iar dacă acel stimulent crește numărul donatorilor, eliminarea sa reprezintă un demers inuman! Când în joc sunt viețile oamenilor, nu mai e loc de răfuieli politice!

Pentru a nu fi repetenți la omenie, solicit tuturor partidelor reprezentate în Consiliul General al Municipiului București să garanteze menținerea stimulentului financiar pentru donatorii de plasmă”, transmite Daniel Ionașcu.

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu

Nicuşor Dan, primarul ales al Capitalei, a declarat imediat după alegeri că proiectul privind stimularea financiară a celor care donează sânge şi plasmă este ilegal și va fi stopat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.