Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), infirmă înscrierea Dianei Șoșoacă în partid: Zvonurile sunt integral false

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă nu se va înscrie în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), transmite președintele executiv al formațiunii, avocatul Daniel Ionașcu. Acesta dă de înțeles că reacțiile publice ale Dianei Șoșoacă sunt incompatibile cu principiile umaniștilor.

„Zvonurile privind aderarea senatoarei Șoșoacă sunt integral false. Nu au existat discuții, PPU (social-liberal) are o viziune responsabilă, proeuropeană, creștină, echilibrată, care mizează pe dezvoltarea clasei de mijloc și a dialogului, descurajând conflictul și intoleranța”, a transmis Daniel Ionașcu.

Diana Șoșoacă a rămas fără sprijin politic din partea AUR în urmă cu câteva săptămâni, partidul pe listele căruia a candidat la alegerile parlamentare. Liderii AUR au spus că Diana Șoșoacă avea semnată doar o adeziune formală și că nu poate fi vorba de o excludere. Ruptura dintre senatorul Diana Șoșoacă și AUR s-a produs după mai multe ieșiri publice ale senatoarei și reacții virulente la adresa unor oameni politici din coaliția de guvernare.

STIRIPESURSE.RO a relatat recent că senatoarea Şoşoacă este în discuţii şi pentru o eventuală înscriere în PNŢCD, partid condus de Aurelian Pavelescu şi care are în prezent şi un europarlamentar, în persoana lui Cristian Terheş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.