Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Pancu a fost dat afară și de la Poli Iași, după ce a dus-o pe ultimul loc în clasament: 'Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele'

Daniel Pancu

lubul Politehnica Iași a anunțat, joi, că a reziliat pe cale amiabilă contractul antrenorului Daniel Pancu.

Ciprian Paraschiv, președintele CSM Politehhnica Iași, a declarat că regretă enorm că s-a ajuns la această decizie.

Citește și: USR-PLUS face implozie: ‘Să-ți fie rușine, Claudiu Năsui. Și?’/ Adversarul lui Clotilde Armand, scos din joc pentru un angajament cu Securitatea!

„Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viața antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele șase luni, că are nenumărate calități care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut și foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră și sper să revină cândva în Copou și să realizeze lucruri mărețe în orașul în care s-a format ca fotbalist", a mai spus oficialul pe site-ul clubului.

Daniel Pancu a spus că a venit la Poli Iași cu inima deschisă, cu dorința de a construi o echipă frumoasă.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă Avocatul Poporului și CCR-ul! ‘Anularea pensiilor speciale a fost o promisiune făcută românilor și am respectat-o!’

„Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou”, a spus Pancu.

La capitolul regrete, fostul antrenor al ieșenilor a menționat faptul că nu a prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionului Emil Alexandrescu.

Citește și: Ieșire a Adinei Alberts în privința Ivermectinei! Nu este cancerigenă și este o ‘tâmpenie’ că produce orbire

„Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!", a concluzionat Daniel Pancu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.