Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Pancu a preluat naţionala de tineret U21

Daniel Pancu

Tehnicianul Daniel Pancu a preluat, marţi, naţionala de tineret U21, condusă până în prezent de Emil Săndoi, potrivit news.ro.

"Mulţumesc celor din federaţie pentru încrederea arătată. Nu eram încrezător într-o colaborare pe termen lung, dar m-am adaptat rapid. Este ce mai importantă zi din cariera mea de antrenor de până acum. Obiectivul este calificarea la turneul final, nu va fi uşor. Sper să avem continuitate", a declarat Pancu.

Marius Niculae, managerul sportiv al naţionalelor de tineret, a declarat că pe listă s-a aflat şi Cristian Chivu, dar acesta a refuzat deoarece vrea să antreneze zi de zi.

Fostul atacant a preluat naţionala Under 21, pe care o va conduce pentru următorii doi ani de zile, având ca obiectiv calificarea la EURO 2025 din Slovacia.

Daniel Pancu are 27 de selecţii în echipa naţională, pentru care a marcat de 9 ori. În cariera de fotbalist a evolut la cluburi precum Rapid Bucureşti, Beşiktaş, Cesena sau ŢSKA Sofia. A cucerit 8 trofee: titlul în Liga 1, de trei ori Cupa României, două Supercupe ale României, titlul în Turcia şi Cupa Turciei.

Ca antrenor, a activat la Rapid, Poli Iaşi şi la România Under 20, acolo unde a pregătit chiar actuala generaţie Under 21.

El îl înocuieşte în funcţie pe Emil Săndoi, al cărui contract a expirat după Campionatul European de tineret.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.