Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Pancu și-a găsit echipă: Unde va antrena fostul rapidist

Daniel Pancu

Florin Marin a fost îndepărtat de la FC Voluntari, iar în locul său a fost numit Dinu Todoran. Secund în mandatul tehnicianului de 63 de ani, Daniel Pancu nu a dorit să continue și cu Todoran și a acceptat propunerea clubului de-a fi numit antrenor principal la echipa a doua.

Daniel Pancu nu a acceptat să fie secundul lui Dinu Todoran la Voluntari, astfel că fostul fotbalist de marcă al Rapidului se va implica într-un nou proiect, anunț făcut în această dimineață la Digi Sport Matinal.

”Noi cei care am făcut parte din lotul lui Florin Marin am rămas pe loc. Una era să fiu sub comanda lui Florin Marin, alta e cu Dinu Todoran, chiar nu puteam. Ideile noastre sunt puțin diferite, fără niciun fel de supărare”, a spus ”Pancone” la Digi Sport Matinal.

Citește și: Irina Begu, înfrângere dureroasă la Indian Wells

Dinu Todoran se află la FC Voluntari încă din 2013. Anul trecut, Todoran a agățat ghetele în cui, însă a rămas în club, ca asistent al lui Florin Marin. În primul an al ilfovenilor în Liga 1, cel care, în 2009, a luat titlul cu Unirea Urziceni, a fost, în paralel, atât jucător, cât și antrenor secund. La Voluntari, Todoran a mai fost antrenor al echipei secunde și manager general al academiei de juniori.

”Pancone” va fi numit antrenor principal la satelitul lui FC Voluntari. ”Mi s-a propus să preiau echipa a doua a clubului, lucru cu care în principiu sunt de acord”, a mai punctat acesta.

Fostul rapidist preia echipa de pe poziția a doua în clasamentul seriei a III-a din Liga a III-a, cu 27 de puncte acumulate. Primul loc este ocupat de SCM Pitești, formația lui Nicolae Dică, cu 42 de puncte.

Între timp, conducerea celor de la Voluntari s-a orientat și spre Edi Iordănescu, însă tehnicianul în vârstă de 38 de ani se află în tratative cu mai multe cluburi, unul dintre acestea fiind din străinătate, și a declinat astfel oferta propusă de ilfoveni.

”Edi este deja e un nume, a calificat-o pe Pandurii în cupele europene, a fost și la TSKA Sofia, și pe la Steaua secund.

Dacă ar fi acceptat să vină la Voluntari și m-ar fi acceptat în staff-ul lui aș fi dat curs ofertei”, a spus ”Pancone”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.