Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Pancu le taie aripile rapidiștilor: 'Obiectivul ar trebui să fie menţinerea în prima ligă. Nu ştiu dacă există un buget pentru a spera la mai mult'

Daniel Pancu

Daniel Pancu, fostul jucător şi antrenor al echipei Rapid, a declarat joi că principalul obiectiv al formaţiei pregătite de Mihai Iosif în viitorul sezon al Ligii I ar trebui să fie menţinerea în primul eşalon fotbalistic.

"Normal, obiectivul ar trebui să fie menţinerea în prima ligă. Nu ştiu dacă există un buget pentru a spera la mai mult. Publicul se întoarce pe stadioane, publicul giuleştean este unul exigent şi cred că au nevoie de jucători care să aducă oamenii la stadion. Dar eu cred că obiectivul ar trebui să fie menţinerea în prima ligă şi un proiect pe două-trei sezoane prin care repede să redevină ceea ce a fost pentru fotbalul românesc. Cred că Liga I avea nevoie de Rapid, creşte mult intensitatea jocurilor, fotbaliştii se prezintă altfel la meciuri, lucruri care nu pot duce decât la progres", a declarat Pancu.

El consideră că echipa giuleşteană are nevoie de transferuri cu care să nu dea greş: "Rapid are nevoie de un lot puternic anul acesta, la început de campionat. Deocamdată nu se mişcă. Probabil că analizează foarte bine lucrurile, nu se grăbesc cu transferurile pentru că nu prea au voie să dea greş".

FC Rapid a promovat în acest sezon în Liga I, după 6 ani, perioadă în care societatea care administra clubul a intrat în faliment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.