Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Stanciuc, la întoarcerea naționalei de la Campionatul European: Ne-a lipsit experiența

prosport.ro
handbal

Centrul Daniel Stanciuc a declarat, joi, la sosirea echipei naţionale de handbal a României pe Aeroportul ''Henri Coandă'', că jucătorilor primei reprezentative le-a lipsit experienţa la turneele finale.

"A fost o experienţă foarte bună pentru mine, din păcate rezultatele nu au fost cele pe care ni le-am dorit. Dar zic eu că de aici putem construi ceva de viitor. E adevărat, am întâlnit nişte echipe foarte bune, cu jucători excepţionali, care evoluează la cel mai înalt nivel. Acolo trebuie să ajungem şi noi. Ne-a lipsit experienţa, asta e clar. E prima oară pentru noi toţi când suntem la un Campionat European şi am evoluat împotriva unor jucători care au finale sau semifinale jucate", a spus Stanciuc, potrivit Agerpres.

"Mie îmi dă încredere faptul că am jucat, încredere să muncesc mai mult. Şi sper eu ca în viitor să nu mai mergem la European ca outsideri, ci ca o echipă care se poate bate cu toată lumea. Acum după acest European trebuie să tragem nişte concluzii, să vedem ce avem de făcut mai departe", a adăugat cel mai tânăr jucător al naţionalei.

Delegaţia primei reprezentative a României a ajuns, joi, la Bucureşti, cu o întârziere de o zi după ce zborul de miercuri a fost anulat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul din Frankfurt.

Naţionala României a fost învinsă de formaţia Croaţiei cu scorul de 31-25 (16-12), marţi seara, la Mannheim, în ultimul său meci din Grupa B a Campionatului European de handbal masculin - EHF EURO 2024 din Germania.

Tricolorii, care au pierdut anterior cu Austria, 24-31, şi cu Spania, 24-36, au ocupat în final locul 22 din 24 de echipe.

România nu se mai calificase la un Campionat European din 1996, când se clasa pe locul 9, iar la tragerea la sorţi a făcut parte din a patra urnă valorică. Pentru România este doar a treia participare la Campionatul European, la prima (1994) încheind pe locul 11.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.