Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Suciu: 'Voi vizita, în fiecare săptămână, împreună cu Gică Popescu, cele trei stadioane din capitală - Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Daniel Suciu

Viceprim-ministrul şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice Vasile-Daniel Suciu a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Drobeta Turnu Severin, că va vizita, în fiecare săptămână, împreună cu Gică Popescu, cele trei stadioane din capitală - Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, care sunt refăcute pentru Euro 2020, potrivit https://www.agerpres.ro/.

Citește și: Orange, Telekom, Vodafone și UPC România se aliază! Ce vor să declanșeze

"Am fost în această săptămână, cu Gică Popescu, şi pe stadionul Ghencea, şi pe stadionul Valentin Stănescu. Voi merge, împreună cu el, în fiecare săptămână, pe şantiere, aşa că eu îmi voi începe şi săptămâna viitoare cu o vizită la Giuleşti, iar peste o altă săptămână voi merge în Ghencea. Nu este doar o chestiune de mare mândrie pentru România, că va găzdui meciuri ale Campionatului European de anul viitor, dar ne-am asumat nişte obiective. Reabilitarea, de fapt construcţia acestora este în responsabilitatea ministerului, prin Compania Naţională de Investiţii, şi mă voi asigura că în mai 2020 echipele care vor fi trase la sorţi, tot la Bucureşti, se vor putea antrena pe cele trei stadioane, adică stadionul Steaua, stadionul Rapid şi fostul stadion Arcul de Triumf", a afirmat vicepremierul.

Citește și: A fost făcut public! Cine ar fi făcut, de fapt, poza în care Laura Codruța Kovesi ar fi în crama lui Sebastian Ghiță

Vasile-Daniel Suciu s-a aflat, joi, în judeţul Mehedinţi, pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, precum şi pentru a semna două contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Cu acest prilej, viceprim-ministrul Suciu a susţinut şi o conferinţă de presă în care a subliniat şi faptul că, în foarte scurt timp, la Drobeta Turnu Severin vor demara şi lucrările la mult aşteptatul bazin de înot.

Citește și: Lovitură pentru Opoziție! Sondaj devastator

"În acest mandat, cel puţin lucrările la bazinul de înot din municipiul Drobeta Turnu Severin vor începe în două luni. Am înţeles că se finalizează toate procedurile tehnice, CTE la Compania Naţională de Investiţii, iar pentru că este investiţie de şapte milioane euro, CTE şi la nivelul ministerului", a precizat vicepremierul Suciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.