Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir, concluzii după audierea lui Isărescu în Parlament: Ponta și Orban sunt foarte opăriți

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel zamfir

Senatorul Daniel Zamfir susține că audierea guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, din Parlament, a fost benefică pentru că așa s-a ajuns la concluzia că se schimbă modul de calcul al ROBOR. În schimb, Zamfir remarcă faptul că Victor Ponta și Ludovic Orban sunt ”opăriți” pentru că îndrăznit să-l cheme pe Isărescu la audieri.

Citește și: Klaus Iohannis, ieșire NERVOASĂ pe buget: 'Parlamentul să revină la ce s-a decis în CSAT. Luați bani de la partide pentru sănătate'

”Două concluzii importante putem trage după audierea de ieri a Guvernatorului BNR:
BNR a intervenit și în trecut și acum în stabilirea Robor-lui;
2. După ce timp de două ore , dl Guvernator a susținut că e un mecanism care funcționează perfect, vine dl prim vice guvernator și ne anunță că se lucrează la schimbarea lui. Deci perfecțiunea mai e asa perfectă. Asadar, mecanismul de calcul al ROBOR-ului va fi adus mai aproape de realitatea pietei. Eu zic ca e un mare câștig.
P.S. Ce am aflat, însă, în urma audierii: un fost prim ministru care se chinuie să-și facă un partid, altul care se chinuie din răsputeri să predea un partid istoric sistemului bancar, sunt foarte opariti ca am insistat să-l chem pe guvernator în Parlament. Nimic despre abuzurile băncilor, nimic despre ratele împovărătoare ale românilor, totul despre Zamfir care e un golan, un huligan și un penibil care nu face nici două cepe degerate. Nu le voi răspunde nimic. Am inteles ca atata pot. Asa stiu ei sa faca politica.”, scrie Daniel Zamfir.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.