Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir îl desființează pe Florin Cîțu: 'Bugetarul 'praf' de la Finanțe e de neoprit'. Declarația care l-a revoltat pe senator

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel zamfir

Senatorul Daniel Zamfir reacționează virulent după ce ministrul Finanțelor Florin Cîțu a spus că proiectul PSD "O familie, o casă" că nu este interesant pentru liberali.

„DUPA EL, POTOPUL!

Bugetarul "praf" de la finante, e de neoprit! Dupa ce a ales momentul potrivit pentru declaratiile iresponsabile si a prabusit leul, dupa ce ne-a anuntat ca-l deranjeaza ca Hidroelctrica si CEC-ul inca mai sunt societati de Stat, tiribombistului nu-i place nici programul "Prima casa". Libertarianul frustrat, inca ancorat in capitalismul anilor '90 cand se urmarea profitul cu orice pret-obiectiv pus de el practica in 2008-ii ataca acum pe tinerii doritori de locuinte familiale, si da si o lovitura puternica sectorului contructiilor care merge, practic, cel mai bine in Romania.

#mce_temp_url#Preşedinte de stat CONDAMNAT la 20 de ani de închisoare pentru asasinarea unor oponenţi - Când au avut loc crimele

Asadar, profitul-mai ales pentru sistemul bancar-cu orice pret! Asta e politica libertariana a lui Citu!”, scrie Zamfir pe Facebook.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat, sâmbătă dimineață, că o serie de programe, printre care și "Prima Casă", sunt în analiză momentan pentru a se vedea dacă au adus sau nu plusvaloare, precizând despre proiectul PSD "O familie, o casă" că nu este interesant pentru liberali.

"Prima Casă se află bineînțeles pe această listă de programe (aflate în analiză -n.r.). Nu a fost nevoie (de bani la rectificare pentru "Prima Casă" -n.r.). Programele rămân. Doar facem o analiză. După ce facem o analiză, voi vedea care va mai rămâne în picioare sau nu", a declarat Florin Cîțu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.