Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir, replică ACIDĂ pentru Ludovic Orban, după ce a fost amenințat cu EXCLUDEREA din PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, l-a amenințat cu excluderea din partid pe senatorul Daniel Zamfir pentru proiectul de lege privind plafonarea dobânzilor, dar și pentru alte ”atitudini neconforme” cu linia partidului. Într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO, Daniel Zamfir l-a întrebat pe Ludovic Orban dacă atitudinea neconformă a avut-o și zilele trecute când l-a chemat pe ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa, la audieri în Parlament, din cauza Declarației 600, fiind singurul parlamentar al PNL care a făcut ceva concret în tot acest scandal.

Citește și: BUBUIE nervii în PNL: Ludovic Orban îl amenință cu EXCLUDEREA pe senatorul Daniel Zamfir

”La care decizie neconformă se referă domnul Orban, la faptul că l-am chemat pe domnul Mișa, deși era vacanță parlamentară, pentru a discuta despre Declarația 600? După audierea domnului Mișa se întâmplă lucruri, iar ministrul a anunțat public o serie de modificări.

Nu știu dacă trebuie să dau socoteală că am fost singurul parlamentar PNL care a luat atitudine pentru oamenii cu profesii liberale.

M-au lăsat singur, pentru că niciun coleg, din păcate, nu a participat la audierea ministrului Mișa. Eu asta am crezut și cred că trebuie să fac ca liberal, ca parlamentar al PNL.

Nu știu dacă sunt pe linia domnului Orban personal, dar eu zic că sunt pe linia a ceea ce trebuie să facă Partidul Național Liberal”, a declarat Zamfir, pentru STIRIPESURSE.RO.

Daniel Zamfir a explicat că nu își va retrage proiectul de lege privind plafonarea dobânzilor, în schimb îl va prezenta în detaliu la proxima ședință de partid.

”N-am să dau o replică în presă, în schimb voi discuta în interiorul partidului, cu prima ocazie. La prima discuție în legătură cu aceste proiecte voi lua cuvântul și le voi susține.

I-a întrebat cineva și pe ceilalți semnatari ai proiectului, pentru că pe lângă mine au semnat alți 14 colegi, printre care și doamna Alina Gorghiu sau domnul Ben Oni Ardelean. Singurul care și-a retras semnătura este Mario Oprea, dar în rest eu cred că toți semnatarii știm bine ce am semnat, despre ce este vorba și în interiorul partidului putem să ne documentăm mai bine, nu să facem comentarii pe picior”, a mai spus Zamfir.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.