Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir, scos din sărite de fax-ul primit de la ministrul Finanțelor: 'Omul nostru e #praf și făcut în pantaloni. Cîțule, nu scapi!'

antena3.ro
daniel zamfir

Senatorul PSD Daniel Zamfir lansează un atac virulent la adresa lui Florin Cîțu, după ce acesta din urmă a anunțat, luni seară, printr-un fax, că nu merge la audierile din Comisia pentru buget.

Numărul de morți din cauza noului coronavirus crește în China. Au fost confirmate 425 de decese și alte mii de persoane infectate

„LAS ȘI TICĂLOS! Azi, la ora 18.18, adică la două ore de la terminarea programului, dl Cîțu trimite un fax prin care anunță că nu vine mâine dimineață la audiere pentru că nu are ce să răspundă, întrucât Ministerul Finanțelor nu contractează împrumuturi(sic!). Omul nostru e #praf și făcut în pantaloni, asta e clar. Mă întreb totuși, cât tupeu să aibă să ceară el audierea lui Grindeanu, Tudose, Dăncilă, când el, ministrul în funcție, refuză să vină în față Parlamentului? Cîțule, nu scapi! Așa cum am aflat că primești comisioane în off-shore, vom afla curând și pentru cine ai făcut tu împrumuturile de 4 miliarde de euro... Se strânge lațul, Cîțule!” a scris senatorul Daniel Zamfir, pe Facebook.

În fax-ul trimis, Florin Cîțu precizează că Ministerul de Finanțe nu se ocupă de politica de creditare a țării și nici de contractarea de datorie publică, subliniind că de acest lucru se ocupă băncile de creditare. Totodată, afirmă că nu e foarte clar ce se dorește a fi analizat prin audierea sa, pentru că în atribuțiile MFP nu există definiția de contractare sistematică de datorie publică. În concluzie, Florin Cîțu afirmă că sunt neclarități și întoarce invitația, spunând că o așteaptă reformulată în termenii economici-financiari consacrați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.