Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir: Băieții de dreapta consideră că devalorizarea leului trebuie suportată de români

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel zamfir

Senatorul PSD Daniel Zamfir acuză că actuala majoritate parlamentară vrea să îngroape proiectul de lege care prevede plata în lei a facturilor la utilități astfel încât prețurile să nu mai crească odată cu creșterea euro.

„FIX CA-N COLONIE! Din pacate, o lege dreapta care a fost votata in Senatul Romaniei si care avea rapoarte de admitere de la comisiile de specialitate din Camera Deputatilor-ce-i drept, in mandatul trecut cand PSD era majoritar-a fost retrimisa azi la comisii in Plenul Camerei Deputatilor de PNL si USR pentru a primi, de data asta, raport negativ. Asa considera baietii #dedreapta ca trebuie sa platim la cursul euro facturile de telefonie mobila, servicii medicale, gradinite si scoli private, transportul copiilor la scoala, abonamentul la salile de sport si chiar parcarile. Toata devalorizarea leului suportata de romanul vandut de guvernul #dedreapta”, a scris Daniel Zamfir.

Potrivit legii adoptate de Senat, sunt utilitati alimentarea cu apa, canalizarea si epurarea apelor uzate, colectarea, canalizarea si evacuarea apelor pluviale, alimentarea cu energie electrica, iluminatul public, alimentarea cu energie termica in sistem centralizat, salubrizarea localitatilor, alimentarea cu gaze naturale, transportul public local de calatori, telefonia fixa sau mobila, Internetul si televiziunea prin cablu sau digitala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.