Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniela Cîmpean (PNL Sibiu): 'Cu Raluca Turcan, partidul va fi mai puternic'

Raluca Turcan Sibiu

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Daniela Cîmpean, a precizat marţi, pentru Agerpres, că partidul va fi mai puternic cu Raluca Turcan la conducere. "După ce a confirmat la nivel local, sunt convinsă că va confirma şi la nivel naţional. (...) Cu Raluca Turcan, partidul se va reorganiza şi va merge pe calea care trebuia să meargă de mai mult timp. Sunt convinsă că va creşte şi va fi o mai bună organizare, vor fi decizii mai bune. La nivelul Sibiului, Raluca Turcan va rămâne preşedinta organizaţiei judeţene. Regulamentul partidului permite acest lucru", a spus Daniela Cîmpean, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Deputatul liberal Raluca Turcan a declarat, marţi, că a acceptat propunerea pe care i-au făcut-o în mod unanim colegii din Biroul Politic Naţional de a fi preşedinte al PNL, ca urmare a scorului electoral pe care l-a obţinut partidul în Sibiu. "Am primit propunerea unanimă din partea tuturor colegilor de a fi preşedinte interimar al PNL în condiţiile în care am venit astăzi la şedinţă cu cel mai bun rezultat obţinut de PNL în toată ţara. (...) Această propunere nu a venit în urma unui compromis, a unor negocieri. Nu m-am aşteptat şi nu mi-am dorit să se întâmple lucrul acesta. Dimpotrivă, am o organizaţie şi o echipă frumoasă în PNL Sibiu", a precizat Turcan.

PNL a câştigat alegerile parlamentare în judeţul Sibiu cu 39,52% la Camera Deputaţilor şi 39,87% la Senat, la mare distanţă de PSD, care a obţinut 28,20 % pentru Cameră şi 27,69 % pentru Senat, arată rezultatele finale, oferite luni, de Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.