Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniil Medvedev a câştigat turneul ATP Masters 1.000 de la Toronto

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Tenismanul rus Daniil Medvedev (25 ani) a câştigat turneul ATP Masters 1.000 de la Toronto, în finala căruia l-a învins duminică în două seturi, 6-4, 6-3, pe americanul Reilly Opelka, la capătul unui joc cu sens unic.

Medvedev, numărul 2 mondial şi principalul favorit al competiţiei canadiene, s-a impus după o oră şi 25 de minute în faţa tânărului jucător american (23 ani) aflat pe poziţia a 32-a în ierarhia ATP şi care a disputat cu această ocazie prima sa finală de Masters 1.000, categorie la care rusul avea deja trei trofee cucerite, la Shanghai, Cincinnati (ambele în 2019) şi Paris (2020).

Originar din Moscova, Daniil Medvedev şi-a trecut în palmares al treilea titlu din acest sezon, după cele de la Marsilia (în martie, pe hard) şi Mallorca (în iunie, pe iarbă). El a dezamăgit la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din această vară, unde a fost eliminat în sferturile de finală.

Graţie acestui succes, Medvedev se anunţă unul dintre favoriţii US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, care va avea loc în perioada 30 august - 12 septembrie la New York.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.