Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniil Medvedev, deţinătorul trofeului, învins de Nick Kyrgios în optimile de finală ale turneului US Open

daniil medvedev

Rusul Daniil Medvedev, deţinătorul trofeului la US Open, a fost eliminat în sferturile de finală ale ultimului turneu de Mare Şlem al anului din circuitul profesionist de tenis, în patru seturi, 7-6 (13/11), 3-6, 6-3, 6-2, de australianul Nick Kyrgios, într-o partidă disputată duminică la Flushing Meadows, potrivit Agerpres.

În urma acestui eşec, Medvedev va ceda prima poziţie în clasamentul ATP după încheierea competiţiei de la New York, când Rafael Nadal, Carlos Alcaraz sau Casper Ruud va urca în fotoliul de lider.

Nick Kyrgios (27 ani), cap de serie numărul 23, s-a calificat în premieră în sferturi la US Open, urmând să-l înfrunte în această fază pe rusul Karen Hacianov, vicecampion olimpic la Tokyo, care a trecut cu 4-6, 6-3, 6-1, 4-6, 6-3 de spaniolul Pablo Carreno Busta.

Norvegianul Casper Ruud, numărul 5 mondial, a acces la rândul său în sferturile de finală după ce a dispus cu 6-1, 6-2, 6-7 (4/7), 6-2 de lucky loser-ul francez Corentin Moutet.

Ruud, care a cucerit trei titluri de la debutul acestui sezon şi a disputat finala la Roland Garros, în iunie, îl va avea ca adversar în meciul următor pe italianul Matteo Berrettini (nr. 13), învingător în cinci seturi, 3-6, 7-6 (7/2), 6-3, 4-6, 6-2, în partida cu spaniolul Alejandro Davidovich Fokina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.