Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniil Medvedev, eliminat în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Cincinnati

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Tenismanul rus Daniil Medvedev, liderul clasamentului ATP, a fost eliminat în semifinalele turneului Masters 1.000 de la Cincinnati (SUA), dotat cu premii totale de 4.674.780 dolari, fiind învins în trei seturi, 7-6 (8/6), 3-6, 6-3, de grecul Stefanos Tsitsipas, într-o partidă disputată sâmbătă, potrivit Agerpres.

Tsitsipas, numărul 7 mondial, învins de şapte ori de Medvedev în nouă întâlniri anterioare, îl va avea ca adversar în finală pe croatul Borna Coric, care a reuşit să se impună la rândul său, cu 6-3, 6-4, în faţa britanicului Cameron Norrie, cap de serie numărul 9.

Jucătorul grec speră să-şi treacă duminică în palmares al treilea titlu din 2022, după cele cucerite la Monte Carlo şi Mallorca.

Duelul dintre Tsitsipas şi Medvedev s-ar putea repeta peste două săptămâni, la Flushing Meadows, cu ocazia ultimului turneu de Mare Şlem al anului US Open (29 august - 11 septembrie), unde rusul îşi va apăra titlul cucerit anul trecut în faţa sârbului Novak Djokovic.

Borna Coric, numărul 152 mondial, care l-a eliminat în turul secund la Cincinnati pe spaniolul Rafael Nadal, este finalistul cel mai slab clasat din istoria turneului din Ohio.

Croatul este pe cale să revină, însă, la cel mai bun nivel al său, după o operaţie la umăr la care a fost supus anul trecut şi să obţină al şaselea titlu din cariera sa şi al doilea de categoria Masters 1.000, după cel cucerit la Shanghai în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.