Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniil Medvedev este primul finalist al Turneului Campionilor, după o victorie cu norvegianul Casper Ruud, scor 6-4, 6-2

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Tenismanul rus Daniil Medvedev, numărul 2 mondial, îşi va apăra titlul la Turneul Campionilor, după ce l-a învins fără probleme, cu 6-4, 6-2, pe norvegianul Casper Ruud (locul 8 ATP), sâmbătă, în prima semifinală a competiţiei de la Torino (Italia), relatează Agerpres.

În vârstă de 25 ani, Medvedev a câştigat în sezonul trecut, pentru prima oară în cariera sa, acest turneu care reuneşte la finalul fiecărui sezon cei mai buni opt jucători din circuitul profesionist masculin de tenis.

Reprezentantul Rusiei îl va avea ca adversar în finală pe câştigătorul celei de-a doua semifinale, în care se vor înfrunta sârbul Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, şi germanul Alexander Zverev (nr.3), campionul olimpic en titre, programată sâmbătă seara.

Anul trecut, Daniil Medvedev l-a învins cu 4-6, 7-6 (7/2), 6-4 pe austriacul Dominic Thiem în finala Turneului Campionilor, desfăşurat pentru ultima oară la Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.