Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniil Medvedev, principalul favorit, eliminat în sferturile de finală la Miami Open

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Tenismanul rus Daniil Medvedev, principalul favorit, a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (SUA), fiind învins în două seturi, 6-4, 6-2, de spaniolul Roberto Bautista Agut, într-un meci disputat miercuri în cadrul acestei competiţii, dotată cu premii în valoare totală de 3.343.785 dolari.

Bautista Agut, cap de serie numărul 7, s-a impus după o oră şi 32 minute de joc, provocându-i a treia înfrângere a sezonului lui Medvedev, numărul doi mondial, care a cucerit anul acesta titlul la Marsilia (Franţa), precum şi trofeul ATP Cup, alături de echipa Rusiei.

Spaniolul a atins pentru prima oară această fază la turneul din Florida, în nouă participări, urmând să se lupte pentru un loc în finală cu tânărul jucător italian Jannick Sinner (19 ani), cap de serie numărul 21,, care s-a impus la rândul său, cu 7-5 (7/5), 6-4, de kazahul Alexander Bublik.

Va fi o bună ocazie pentru iberic de a-şi luna revanşa după eşecul suferit în faţa lui Sinner în urmă cu două săptămâni la Dubai, unde italianul s-a impus în trei seturi (6-4, 3-6, 7-5).

Joi sunt programate ultimele două meciuri din sferturile de finală ale turneului de la Miami, Stefanos Tsitsipas (Grecia/N.2) - Hubert Hurkacz (Polonia) şi Andrei Rublev (Rusia/N.4) şi Sebastian Korda (Statele Unite).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.