Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Danny Drinkwater nu a băut apă - Mijlocașul lui Chelsea a fost pus sub acuzare de polițiștii britanici după ce a condus în stare de ebrietate

www.express.co.uk
Danny Drinkwater

Danny Drinkwater, jucătorul echipei Chelsea, a fost pus sub acuzare de polițiștii britanici după ce a condus în stare de ebrietate și a provocat un accident potrivit mediafax.

Mijlocașul, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat după ce a intrat cu bolidul său de lux, un Range Rover, într-un alt autoturism, luni noapte, 8 aprilie, în localitatea Mere din Cheshire. Acesta ar fi petrecut într-un local, iar drumul spre casă a fost unul care se putea încheia dramatic. În urma incidentului trei persoane au suferit răni minore, dintre care două femei și un bărbat.

Danny Drinkwater a scăpat ușor, deși a fost reținut, polițiștii l-au eliberat pe cauțiune și vor aștepta verdictul procesului, prima înfățișare va avea loc pe 13 mai, la Stockport Magistrates' Court.

Jucătorul este un produs al Academiei de fotbal Manchester United, dar nu a reușit să se impună la echipa mare, fiind împrumutat la echipe precum Huddersfield, Cardiff, Watford și Barnsley, până să ajungă la gruparea Leicester în 2012. Danny Drinkwater a devenit campion al Angliei cu Leicester și a ajuns la Chelsea, în 2017, pentru 35 de milioane de lire sterline. Dacă în sezonul trecut a evoluat în 22 de meciuri în toate competițiile pentru Chelsea, acum, tehnicianul londonezilor, Maurizio Sarri, nu se bazează pe el și l-a folosit într-o singură partidă în acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.