Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Andrușcă, reacție după afirmațiile lui Țuțuianu: 'Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista' (video)

News Allert
dan andrusca

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, susține, după înregistrările în care Adrian Țuțuianu spunea că este un ministru slab (n.r. prost, nu poate asculta nici 5 minute), că sunt atacuri ale unor grupuri de interese, menționând că își va apăra onoarea inclusiv în instanță.

"În spaţiul public au apărut, şi sunt convins că vor continua să apară, o serie întreagă de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, însă, din zone gri şi reprezintă diverse grupuri de interese. Nu voi ezita să-mi apăr onoarea şi demnitatea, inclusiv în instanţa de judecată, împotriva tuturor celor care abuzează de decenţa mea şi folosesc tot felul de injurii. Când am vorbit în plenul Camerei Deputaţilor despre 'şobolăneli' exact la acest tip de atacuri mă refeream. Poate este coincidenţă că tot acest spectacol a început exact după ce am demascat, luni, acest mod de a face politică. E clar că am deranjat pe cineva, sau pe mai mulţi. Repet, sunt un om bine-crescut şi cu frică de Dumnezeu, dar asta nu înseamnă că voi tolera la nesfârşit toate insultele din spaţiul public care se vehiculează la persoana mea. Nu spun asta ca o ameninţare, ci ca o avertizare!", a scris Dănuț Andrușca pe Facebook.

Citește și Tudorel Toader, NEHOTĂRÂT în privința Adinei Florea: Avizul va fi analizat luni, apoi se va decide referitor la procedura aflată în derulare

Ministrul susține că atacurile vizează grupul de susținători ai lui Liviu Dragnea.

"Spre deosebire de cei care le-au comandat şi le execută, eu sunt şi voi rămâne un jucător de echipă. La final, o concluzie: nu mă voi lăsa intimidat de reprezentanţii acestor grupuri de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista (că tot este această sintagmă la modă prin România)", susţine Andrușcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.