Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER, atac la liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu: 'Este total deplasat ca un demnitar al României să facă astfel de atenționări...'

per.ro
Danut Pop

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, îl atacă, printr-un comunicat de presă, pe liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu.

Citește și: Mircea Badea explodează din nou! Dacă-ți permiți să pui întrebări, ești cu rușii, ești cu corupții

"Partidul Ecologist Român cere de ani buni desecrezitarea tuturor contractelor, precum și anexele acestora, toate care implică Statul Român și diferite entități juridice, la nivel ministerial și agențiile din subordine, privind resursele si datoriile României, motiv pentru care nu considerăm oportun ca toate documentele Ministerului de Finanțe să devină secret de stat. Cu toate acestea, afirmația halucinantă a liderului senatorilor PNL, Florin Cîțu, nu poate fi trecută cu vederea. De când liberarul și procurorul lucrează împreuna? Este cumva, Florin Cîțu, de la SRI și lucrează în baza protocoalelor? Sau este PNList sub acoperire? Mai mult, putem să-l întrebăm: ce l-a recomandat pentru avansarea directă în poziția electivă de senator al PNL? Doar prietenia cu fostul lider al liberarilor, Alina Gorghiu, via Lucian Isar?

Citește și: Atenție! A fost prezentată ancheta DIICOT în cazul Luizei, pas cu pas

Este total deplasat ca un demnitar al României să facă astfel de atenționări în lupta politică și este inacceptabil că un partid ca PNL să mai țină în rândurile sale modele de turbare politică. După CV și declarațiile din ultima perioada, Florin Cîțu ar fi trebuit să se înscrie în USR. Derapajele neomarxiste și neofasciste arată incapacitatea acestor politruci de a se exprima decent în condiții de tensiune politică. Decenta a dispărut din discursul multor demnitari, politicienii pare că exercită mai degrabă atribuțiile justitiarilor, iar justitiarii se ridică cu pretenții de legiuitori. Florin Cîțu se crede o speranța în economie/ finanțe dar, mesajele sale sunt criticate inclusiv de proprii colegi, fapt ce ne indică indisciplina liberalului, că este departe de a fi un om pregătit pentru un portofoliu atât de important și mai ales, că este un personaj coleric, care nu se poate controla și care poate pune oricând România în situații extreme prin măsurile sale radicale. Lobby-ul excesiv pentru băncile din țara noastră îl plasează în rolul de reprezentant al intereselor lor, în timp ce băncile din România aplică comisione nesimțite românilor, pentru aproape orice. Înțelegem viziunea liberală, dar Florin Cîțu este departe de a fi un liberal autentic și respectabil, asupra lui planând și suspiciunea că nu ar reprezenta interesele României", se precizează în comunicatul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.