Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Lupu dezamăgit de jucătorii lui Dinamo, după masa dată de Nicolae Badea: 'apă bei, apă joci, stați liniștiți'

digisport.ro
danut lupu

După ce Nicolae Badea i-a invitat pe jucătorii lui Dinamo la o masă, pentru a-i motiva înaintea barajului de retrogradare cu U Cluj, de pe 21 mai, Dănuț Lupu a declarat că nu vede o tragedie din faptul că jucătorii au ieșit în oraș la un pahar de vin.

„Îl respect pe domnul Badea, dar nu l-am înțeles, nu mai ai nicio treabă, dar îi inviți la masă. Am mai avut o discuție acum mulți ani, când eram la Rapid, în care spuneam: 'apă bei, apă joci, stați liniștiți'. Dacă te duci cu conducătorii la masă și bei apă, apoi te ascunzi prin toate cârciumile, nu e frumos, dacă tot vrei să bei, ia și bea. Nu cred că domnul Badea i-a invitat la masă, le-a pus 4 sticle de vin și celorlalți le-a spus: 'Beți apă'.

Nu spun că sunt consumatori de alcool jucătorii de fotbal, dar nu pot să cred că te duci la o masă 26 de jucători și bei 4 sticle de vin. Și înainte de meci, nea Mircea, seara când eram în cantonament, ne dădea un pahar de vin. Dacă stai să te gândești, un pahar de vin roșu la 30 de inși, tot sunt 8 sticle, nicidecum 4”, a declarat Dănuț Lupu la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.