Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuţ Pop: 'Dragoș Pîslaru l-a descalificat pe Edmond Tălmăcean'

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Președintele PER, Dănuț Pop, susține că, la mitingul electoral USR-Plus, organizat la Cluj, Dragoș Pîslaru l-a descalificat pe Edmond Tălmăcean.

''Amatorii idealiști ai clasei politice românești s-au reunit la Cluj, în orașul peneliştilor și au dat marele test. Deși se lăudau cu un procent ridicat de 40 % în orașul lui Boc, clujenii care au simțit chemarea populismului electoral al lui Dacian Cioloș au fost mai puțini de cât s-ar fi așteptat acesta. Şi pentru că își cunosc adevăratul impact, și-au chemat membrii din județele învecinate pentru a părea mai mulți, deși declarau că ei nu aduc oameni cu autocarele și nu procedează ca partidele mari. Ba chiar prezentatoarea evenimentului le- a mulțumit celor care au ajuns la miting, înainte de a vorbi despre candidaților coaliției.

Altfel, cred că singurul element de noutate a fost concertul oferit de trupa care se presupune că trebuia să le strângă mai mulți oameni în fața scenei. Bine măcar că au reușit să îi destindă pe cei din echipa de campanie a USR- Plus. În acest context se poate nota ca “moment politic” important descalificarea lui Edmond Tălmacean (care a fost pe subiect) de către Dragoș Pîslaru, fost ministrul al Muncii în guvernul Cioloș. Pîslaru a vrut să ne arăte legătura intrinsecă dintre basul muzicii, unduirile marca anilor ’80 și rezultatele sale politice. Şi pentru că totul ține de ritm, Dragoș Pîslaru a fost din nou pe lângă. Şi la dans, ca și la realizările din 2016. Dar oricum, ei nu prea sunt cu proiectele politice. Măcar au făcut show, că asta știu să facă mai bine și chiar merge în campanie! Acestea fiind spuse, salutăm și prezența doamnei Clotilde Armand, care l-a susținut pe Dragoș Pîslaru, în timpul momentului său profund artistic.'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.