Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop îl critică dur pe George Simion: 'Și oamenii lui s-au săturat de el'

Facebook
Danut Pop

Liderul Partidului Ecologist Român constată că George Simion este din ce în ce mai singur și nici măcar proprii angajați nu mai cred în el.

“ De George Simion până și oamenii lui s-au săturat. Consultantul său pe politică externă Anton Pisaroglu tocmai a anunțat că renunță la colaborarea cu Simion pe motiv că este extremist. Atunci când consultantul tău declară public că politica ta “ devine periculoasă pentru România” și își dă demisia, poate este momentul să faci un pas în spate.

Simion a ajuns atât de toxic pentru români și chiar pentru propriul partid încât colegii nu știu cum să facă să se debaraseze mai repede de el. Ideile lui extremiste, dar foarte ferm exprimate, orientarea ideologică nedemocrată și practicile sale cel puțin golăneși, dacă nu chiar uneori la limita legalității, transformă AUR într-o grupare de sorginte mafiotă, al cărei scop este să creeze haos și dezordine. Președintele AUR are ca activitate principală trasul de urechi al colegilor parlamentari, pe facebook. Nu a venit până acum cu propuneri sau soluții, doar cu circ ieftin care se viralizează ușor pe internet. Simion este un fel de clovn politic al facebook-ului.

Ironia sorții face ca Simion să fie chiar mai penibil decât mulți din zona asta. Nici măcar ei nu mai pot crede fabulațiile și circul făcut de Simion” spune Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.