Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, liderul Partidului Ecologist Român, critică guvernul pentru că nu a plafonat prețurile la produsele de bază

Facebook
Danut Pop

Partidul Ecologist Roman (PER) reactionează din nou în legatură cu creşterea prețurilor la produsele de bază, punând în centrul discuției scumpirea pâinii preconizată din toamnă cu plus 40%, deşi țara noastră se laudă cu producție record la grâu.

"Este inadmisibil să avem 8- 9 tone la hectar, să exportăm ca nebunii şi românii să platească mai mult pe pâine! Guvernul nu a facut plafonarea prețurilor la produsele de bază, nu a redus nici TVA, nu a rezolvat nici cu facturile, se câcâie cu cei 50 de bani pentru carburant, care au devenit 0,25 bani, care oricum, în final nu sunt obligatoriu aplicabili! Mai nou, ne asteaptă si alte schimbari fiscale!

Se pare că în țara noastră nu se poate face nimic din ce fac alții în alte țări! Unde mai pui ca românii nici nu au salariile europenilor! Deci, vestea că prețul pâinii va creşte cu 40% este foarte dureroasă si ar trebui sa stârnească repulsia românilor față de clasa politică! Este o mare ruşine pentru o țară cu capacitățile agricole ale României! Înțelegem bine că scumpirile îngrăşămintelor, a carburanților şi a gazului conduc si la scumpirea pâinii, dar tocmai aici trebuie sa intervină Guvernul! Statul trebuie să aibă grijă de cetățenii lui! Să faci politică, înseamnă sa gasești cele mai bune solutii pentru cetățenii pe care îi reprezinți! Vorbim de pâine, nu de icre negre, stridii sau foie-gras! Un colț de pâine îi mai rămăsese și românului, iar din toamnă, cu greu îl va mai avea!" scrie Dănuț POP, președintele PER pe pagina lui de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.