Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, liderul PER, după ce România a primit ajutor sanitar de la Polonia, Ungaria și Italia: Sper ca europarlamentarii români se vor poziționa responsabil

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

România a activat Mecanismul European de Protecție Civilă, însă, din cele 25 de țări ale UE, numai 6 au sărit în ajutor. Printre ele, Ungaria și Polonia, aflate sub tirul Bruxellesului. Dănuț Pop, liderul PER, le cere europarlamentarilor români să țină cont de acest aspect, când vor mai vota în Parlamentul European împotriva acestora.

”In ultima perioadă, România a tot primit ajutoare sub diferite forme, in contextul pandemic din partea Poloniei, Ungariei și Italiei. Un bun exemplu de solidaritate și mai mult decât simple mulțumiri oficiale, ne va veni rândul să ne demonstrăm fraternitatea.

Sper că atunci când va veni momentul votului în Parlamentul European, europarlamentarii români se vor poziționa responsabil față de Polonia sau Ungaria. Sper să nu voteze la comandă, împotriva lor! Mulți dintre ei au demonstrat că au votat inclusiv împotriva României, deci avem tradiția asta a votului ghidat, a mentalității de slugă, fără a fi raționali sau de a ține cont de ajutorarea între state.

Între timp, văd că unii promovează și ne bucură acum de ajutorul primit. Perfect! Să vedem dacă vom fi recunoscători în PE.”, transmite Dănuț Pop, președinte PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.