Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop (PER) îi atrage atenția lui Klaus Iohannis că face afirmații periculoase pentru România și români

Facebook
Danut Pop

Dănuț Pop (PER) îi atrage atenția lui Klaus Iohannis că face afirmații periculoase pentru România și români. Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop nu este de acord ca România să solicite noi sancțiuni în războiul ruso-ucrainean și consideră drept iresponsabil gestul făcut de Iohannis în cadrul întâlnirilor sale la nivel european.

“În urma discuției de ieri cu Președintele Consiliului European, Klaus Iohannis s-a apucat să ceară el sancțiuni mai dure împotriva Rusiei. Adevărul este că România chiar se află în situația de a-i călca pe ruși pe coadă constant. Am primit nenumărate semnale de amenințare din partea lui Putin, suntem vai mama noastră în ceea ce privește echipamentele militare, că la noi cad avioanele și elicoptere și ne mor militarii, fără să fie război, dar Iohannis se simte suficient de sigur pe el încât să ne încaiere cu Rusia.

La acea întâlnire trebuia să spună și el ceva, ba mai mult chiar să iasă în evidență. Ne-am bucura însă dacă ar face Iohannis spectacol fără să implice România și românii și fără să arunce țara în cine știe ce scandal. Că în caz de război cu rușii știm sigur că Iohannis ar pleca din țară, asta dacă nu-l prinde atacul intr-o vacanță, dar noi, muritorii de rând, noi ce facem?” susține Dănuț Pop.

În cadrul războiului ruso- ucrainean, atât președintele Putin cât și ministrul său de externe Serghei Lavrov au atenționat România să nu se implice. În caz contrar Rusia va acționa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.