Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop (PER) s-a întâlnit la Bruxelles cu europarlamentari de la Grupul Verzilor europeni

PER
delagatia PER

Delegația Partidului Ecologist Român, condusă de Dănuț Pop a avut o întâlnire în Parlamentul European, cu o parte dintre reprezentanții Grupului Verzilor/Alianța Liberă Europeană.

“ În cadrul delegației de la Bruxelles alături de colegii mei de partid, prim-vicepreședintele PER, Cristian Cosmin și secretarul general PER, Laurențiu Bondrescu am avut plăcerea de a mă întâlni cu 2 dintre membrii Grupului Verzilor/Alianța Liberă Europeană. Împreună cu europarlamentarii Thomas Waitz,

co-președinte al Partidului Verzilor Europeni și Romeo Franz, reprezentant al Germaniei am discutat despre impactul politicilor de mediu în Europa și despre cum acestea pot îmbunătății cât mai eficient calitatea vieții în România. Această întâlnire a fost o continuare a discuțiilor pe care le-am inițiat cu ocazia vizitei lui Romeo Franz la congresul PER de la București.

Nu m-a mirat, dar m-a bucurat faptul că proiectele inițiate de PER și adoptate în Parlamentul României au fost extrem de apreciate de către cei 2 europarlamentari. Cazurile de defrișări ilegale și de trafic de cherestea sunt privite cu mare seriozitate în Parlamentul European, iar România este chiar atent monitorizată din acest punct de vedere. Cu toate acestea efectele monitorizării nu se văd și în practică. Prin această vizită la Bruxelles, am încercat să identificăm proiecte comune pe care să le putem implementa împreună în viitorul apropiat.

Noi, membrii PER suntem extrem de determinați să purtăm dialoguri la cel mai înalt nivel ca să găsim cele mai eficiente soluții la problemele cu care se confruntă românii zi de zi.” spune Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.