Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuţ Pop: 'Ponta și Partidul Rataților Obedienți'

per.ro
Danut Pop

Politica suportă orice: șmecherie, oportunism, amatorism. Dar chiar și în lupta pentru voturi trebuie să existe o limită de bun-simț. In plin proces de deprofesionalizare a României, plagiatorul Victor Ponta, expert in doctorate, se lauda ca ii miroase pe mincinosii cu mustata, in echipa carora a fost atatia ani si cu care a fost prieten. Deci, un plagiator dovedit si laș recunoscut, vorbește despre mincinoși. Se pare ca ipocrizia și penibilul il insoțesc mereu pe acest personaj nociv.

Mai mult, Mickey Mouseul politicii romanești crede că a venit momentul să ne dea câteva "lecții de politica". Dupa sezonul de sustinere a PRU in speranta ca va rupe PSD, dupa ce l-a prostit pe Grindeanu sa-i faca jocul pentru a rupe PSD si in final, dupa ce s-a facut de ras in cazul motiunii de cenzura, cand nu l-a urmat nimeni, Victoraș a prins glas și apare ca nou, sub eticheta unui partid "modern" care reunește multi politicieni ratati. In prima linie, alaturi de el, apare și Daniel Constantin, acel tip de politician mediocru, bun executantat, care a ramas pe dinafara scenei politice, la fiecare cooperare cu Ponta. Deci, in noua formula, ei informeaza publicul larg ca nu doresc sa rupa PSDul, desi sunt contactati de multe persoane care au fost sau sunt in partid. Nici nu ma asteptam sa spuna altceva...

Ponta crede ca romanii au uitat perioada in care el a fost prim- ministru. Sa ne amintim doar de autostrada Comarnic- Brasov care costa, din punctul lui de vedere, 7,5 miliarde, in loc de 1,5 miiarde. Ulterior acesta s-a plans ca au vrut sa il aresteze. Care au fost, defapt, proiectele lui pentru Romania, atunci?

Deci, cum vrea sa revolutioneze scena politica dintr-un partid nou cu oameni vechi, care si-au demonstrat incompetenta? Unde sunt proiectele, daca in prima conferinta de presa abordeaza aceeleasi tactici dambovitene, golanesti, marca PSD, se anunţă într-un comunica de presă al liderului PER, Dănuţ Pop, remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.