Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român: 'Cea mai simplă și de bun simț variantă rămâne naționalizarea companiilor de furnizare a energiei'

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, susține că cea mai simplă variantă în criza energetică rămâne naționalizarea companiilor de furnizare.

„S-a gândit mai bine Florin Cîțu cum să mai cocoșeze puțin românii cu taxe, ca să-i îmbogățească pe străini și ce a zis, ia să inventeze el un procent suplimentar de la buget prin care să-și acopere prostiile făcute în energie. Problema este că el vine cu soluția aceasta tot pe banii și pe spatele nostru, al românilor.

Nu vrem să alocăm de la buget Cîțule, să îi îmbogățești tot pe șmecherii tăi! Dacă voi nu sunteți în stare, vă dă PER soluția: o companie de furnizare care să preia de la producători și să facă un preț mediu.

Aceasta este o soluție care ajută românii și România, nu tot pe străini! Cea mai simplă și de bun simț variantă rămâne naționalizarea companiilor de furnizare. Atâta timp cât statul român este producător, ar trebui să fim beneficiari direcți, nu după ce prețul a fost crescut prin 2- 3 firme intermediare cu acționariat străin.

Soluția asta cum ți se pare, Cîțule? Nu-ți place sigur, că tu nu ții cu românii”, a declarat Dănuț Pop, preşedinte PER.

Context

Președintele PNL, Florin Cîțu, a propus ca măsură în sectorul energetic un fond care să fie folosit pentru investiții. Propunerea vine în contextul în care România a intrat într-o criză a facturilor la energie, facturi pe care mulți români nu au de unde să le plătească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.