Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER): Ministerul de Interne este într-un haos total!

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER), a comentat declarațiile ministrului d einterne, Lucian Bode, după accidentul mortal produs de un polițist și crima de la Bolintin Vale.

"Ministerul de Interne este într-un haos total! După accidentul celor două minore, în care este implicat un polițist, ministrul Lucian Bode a declarat că poate MAI ar trebui să reanalizeze procesul de recrutare din sursă externă, pentru că este riscant. Ce constatare! Deplânge deficitul de personal din MAI, spunând că aproape 30.000 de posturi nu sunt ocupate la nivelul MAI. Întrebarea este, însă, cum s-a putut ajunge într-o astfel de situație alarmantă? Unde este planificarea în MAI, ce fac oamenii ăștia toată ziua pe bani publici? Ce s-a schimbat până la Lucian Bode?

Aceleași personaje se află la conducerea MAI de ani întregi, a se vedea cazul lui Bogdan Despescu, celebrul chestor general care este demis și reinstituit mai des decât alții își schimbă șosetele.

Sindicatele de polițiști atrag atenția asupra unor situații grave la care polițiștii trebuie să intervină cu puținele resurse pe care le au, reclamând lipsa echipamentului necesar. Școala de subofițeri dura înainte 2 ani, acum se face în 6 luni! La ce se aștepta Lucian Bode când predecesorii săi nu au schimbat mare lucru în anii ce-au trecut? Caracatita din MAI se joacă cu viețile românilor pe care de fapt ar trebui să-i protejeze!

Degeaba se plânge la TV ministrul Bode, pentru că problema este în interiorul ministerului!", se precizează în comunicatul PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.