Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER critică `atitudinea colonialistă` a guvernanților români, care nu sunt capabili să valorizeze Marea Neagră și Delta Dunării

Facebook
Danut Pop

Dănuț Pop, liderul Partidului Ecologist Român critică atitudinea colonialistă a guvernanților români, care nu sunt capabili să valorizeze Marea Neagră și Delta Dunării.

“ Marea Neagră este o adevărată comoară pentru cei care știu să o valorifice. În contextul actual să ai capacitatea să-ți asiguri independența energetică, să poți exporta chiar, petrol și gaze reprezintă o oportunitate incomensurabilă. Din păcate România are degeaba ieșire la Marea Neagră pentru că guvernanții noștri lucrează parcă împotriva românilor. Noi nu exploatăm nimic și ceea ce facem în domeniul energetic, facem de fațadă, încât să nu deranjăm prea tare Occidentul.

PER a solicitat în nenumărate rânduri naționalizarea prin răscumpărare a companiilor de energie, ca soluție în fața acestei crize a gazelor. Guvernanții se fac în continuare că nu ne aud.

Ministrul Energiei și Resurselor Naturale din Turcia, Fatih Denmez a declarat că începând cu anul viitor Turcia va folosi gaz produs independent în partea de jos a Mării Negre. De ce Turcia poate și România, nu? De ce avem degeaba ieșire la mare și la Dunăre, dar nu exploatăm din niciun punct de vedere aceste comori? Pentru că celor care ne conduc nu le pasă. Nu le pasă de România sau de români, dar le pasă mult de avantajele personale pe care le pot avea din banii noștri. Am putea avea ieșire și la poarta raiului, că tot degeaba cu un ministru arogant și incompetent ca Virgil Popescu“ spune Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.