Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER: Declarațiile lui Klaus Iohannis despre posibilitatea amânarii alegerilor locale de anul viitor arată că nu ştie legislația

Facebook
Danut Pop

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER) spune că "declarațiile lui Klaus Iohannis despre posibilitatea amânarii alegerilor locale de anul viitor arată că preşedintele României nu ştie legislația în domeniu. Sau poate ştie el ceva ce noi nu ştim".

"Klaus Iohannis ne spune că nu se pot aduce parlamentarele mai aproape, dar că se pot amâna localele. Întrebăm şi noi, pe ce bază?

Legea spune că mandatele primarilor se pot prelungi prin lege organică, în caz de război, calamitate naturală sau dezastru. Deci, ori am intrat în război şi nu ne-a spus, ori a "comandat" vreun dezastru pentru anul viitor. Altfel nu se explică declarația preşedintelui. Sau omul chiar nu este în temă cu legea. Înainte să vorbească ar trebui să citească. Dar cum el este turist în funcție, se explică!

'Ideea comasării alegerilor de anul viitor dă mari bătăi de cap demnitarilor'

Ideea comasării alegerilor de anul viitor dă mari bătăi de cap demnitarilor noştri. În loc să descâlcească situația, mai rău o complică. Să sperăm că prioritatea lui Klaus Iohannis în gestionarea celor patru runde de alegeri din 2024 nu va fi (decât) salvarea PNLului. De la Klaus Iohannis te poți aştepta la orice iar PER este pregătit pentru orice situație cu el la cârmă!

Ar fi putut sa ne spună câți bani de la bugetul de stat se vor aloca partidelor parlamentare dar şi pentru organizarea alegerilor timp de un an, cu campanie în fiecare zi", spune Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.