Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER: În fața unor amenințări atât de clare, nu ar trebui, oare, sa avem un canal oficial de dialog cu Rusia?

Facebook
Danut Pop

Dănuț Pop, liderul Partidului Ecologist Român atrage atenția asupra pericolului la care este supusă România pentru că Guvernul a închis orice canal de comunicare cu Rusia.

“O cunoscută publicație din Rusia citează că România <>. De ce? Pentru că guvernanții noștri au avut grijă să rupă orice formă de comunicare cu autoritățile ruse.

În fața unor amenințări atât de clare, nu ar trebui, oare, sa avem un canal oficial de dialog cu Rusia? Sau e mai bine sa jucăm golf și să așteptăm să ne lovească rachetele kalibr? Macron a fost de 5 ori la Moscova și nimeni nu i-a reproșat nimic, din contră, a fost apreciat actul său de curaj și responsabilitate. Este vorba de încercarea de menținere a păcii și de detensionare a conflictului. Suntem noi mai tari decât Franța? Ne permitem sa nu avem niciun canal oficial de dialog?

Astfel de decizii nu demonstrează decât obediența guvernanților români față de SUA și UE, în detrimentul siguranței României și a românilor “

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.