Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER: PNL a devenit o caricatură tristă

Facebook
Danut Pop

Dănuț Pop, liderul Partidului Ecologist Român ironizează PNL-ul, numindu-l `o caricatură tristă`:

`PNL seamănă din ce în ce mai mult cu o caricatură tristă. Și-au făcut cuib în acest partid toți oportuniștii, golanii și incompetenții care urcându-se pe munca altora, ajung în funcții care-i depășesc cu mult.

Ilustrul Gheorghe Flutur tocmai ce i-a făcut fetei sale cadou un post de director la ANCOM, cea mai bine plătită instituție din țară. E evident că postul este o sinecură politică pe bani grei, dar eu mă întreb, Flutur când a pus din nou mâna pe putere, chiar nu mai are limite? Nu a trecut o lună de când mâna sa dreaptă de la CJ Suceava a luat mită 40.000€. Acum își pune fata director la Ancom, ce mai urmează oare?

Atâta hoție pe față, România nu a mai văzut de la Băsescu încoace.

Alt valoros al PNL-ului, Florin Cîțu vrea să meargă singur la Kiev la o dată necunoscută încă. Ce să mai caute acolo, după ce delegația oficială a fost deja primită? Ce vrea sa mai obțină? Oricum el nu e capabil să angajeze Romania în vreun fel, că nu degeaba a fost lăsat acasă. Cel mult, Florin Cîțu poate să facă un pic de turism pe bani publici, cum a făcut și în SUA. Problema e că în orgoliul lui nemărginit, nu acceptă că a fost lăsat intenționat acasă, la vatră …

PNL se degradează pe zi ce trece cu astfel de oameni, problema e că peneliștii ăștia fac tâmpenii pe banii noștri, ai românilor” spune Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.