Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER: Suntem total împotriva adoptării unei legi de ștergere a datoriilor băncilor. Ar fi un act de trădare națională

per.ro
Danut Pop

Partidul Ecologist Român cere clarificări publice sefilor de Camere, Deputaților și Senat, in legătura cu informația adoptării tacite a unei legi privind ștergerea datoriilor a două bănci din România, Raiffeisen Bank și BCR. Chestiunea fraudării cu bună știință a bugetului de stat de către bănci trebuie lămurită iar statul român, in acest caz, trebuie să acționeze in interesul României. Ecologistii acuză Legislativul că face uz de practica adoptării tacite, atunci când există interese obscure- neatenția intenționată.

“ Suntem total împotriva adoptării unei legi de ștergere a datoriilor băncilor. In opinia mea, ar fi un act clar de trădare națională! O faptă ce ar rămâne ca o uriașă pată pe imaginea întregii garnituri parlamentare, guvernamentale și prezidențiale!

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

Sa nu uitam că deja există antecedente. După marea rusine națională de adoptare a proiectului privind scoaterea produselor românești de pe rafturile supermarketurilor- lege promulgată de președintele României, circulă informație in presă că suntem ușor, ușor și sclavii băncilor!

Deci, când era cazul de amnistie fiscală pentru români, s-a ieșit in stradă, s-a făcut mare gălăgie. Când e vorba de banca #rezist, toată lumea tace! Acesta este realmente un motiv de ieșit in stradă!” a declarat Dănuț Pop, președintele PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.