Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președintele PER: Unul ca judecătorul Cristi Dănileț nu mai are ce căuta în magistratură

per.ro
Danut Pop

Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, este de părere că un magistrat precum este judecătorul Cristi Dănileț nu are ce căuta în magistratură. Reacția șefului PER vine după ce judecătorul a afirmat public că nu prea contează Constituția României în timp de pandemie - AICI.

”Cât mai suportam acest exemplar? Din cauza unora ca el nu mai avem încredere în Justiție! Există niște limite! Ca judecător, Dănileț a jurat să respecte Constituția și scrie foarte clar că nu o ia in calcul, nu o respecta! Nu ar trebui să-și permită el să spuna romanilor ce să îi intereseze în fața evidențelor! Constituția este Constituție! Eu cred că unul ca el nu mai are ce căuta în Magistratură.

Mai cred că instigările anticonstituționale ale lui Dănileț ca și ale oricărui magistrat, ar trebui să determine Consiliul Superior al Magistraturii la scoaterea imediată din magistratură a acestora. In plus, lipsa de reacție a Diviziei de Apărare a Constituției din cadrul SRI nu mai justifică existența ei. Sunt prea multe mesaje care cer încălcarea Constituției, venite din zona Justiției și a ONG-urilor cu interese directe care rămân nesancționate!” susține Dănuț Pop, Președinte PER, într-o declarație remisă presei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.