Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dar dacă în PSD nu e aşa cum pare...Cine beneficiază de haosul din partide

scena-podium-800x771

Toată lumea pare să fie de acord că Victor Ponta e mort din punct de vedere politic. Oare?

Nu sunt informaţii multe, dar destule încât să se poate construi o ipoteză.

-Victor Ponta s-a retras din fruntea partidului şi a scăzut presiunea  DNA şi a media asupra sa. Asta s-a văzut cu ochiul liber şi pare că premierul nu prea s-a acomodat cu noua situaţie din moment ce insistă ca şi din vacanţă să inunde wall-ul de la pagina de Facebook cu tot felul de păreri.

-Bătălia din Comitetul Executiv Naţional ar fi fost doar de ochii lumii şi că în fapt Rovana Plumb face echipă bună cu Liviu Dragnea

-adevăratul învins de la CExN ar fi fost Valeriu Zgonea. Cine i-a văzut faţa la declaraţiile care au urmat şedinţei au putut vedea că nu părea deloc a fi mulţumit.

-în afară de Prahova unde animozităţile sunt mai vechi nu s-a semnalat nici o problemă majoră semn că oastea a perceput schimbarea ca pe o predare temporară de ştafetă.

*****

Asta în partid... pentru că în Coaliţie lucrurile par a fi şi mai stabile. Principalii lideri ai UNPR, Gabriel Oprea şi Şerban Mihăilescu au dat asigurări că guvernarea va merge până la termen, în timp ce Daniel Constantin şi Călin Popescu Tăriceanu de la ALDE sunt trup şi suflet cu Ponta.

În afara Coaliţiei lucrurile sunt şi mai limpezi. PNL pur şi simplu refuză guvernarea şi se mărgineşte la a critica şi a face ordine în interiorul partidului care mai are mult de lucrat la omogenizare între foştii liberali şi foştii democrat-liberali.

Preşedintele Klaus Iohannis e mulţumit. Domină scena şi nu mai e încurcat de nimeni şi se apropie de situaţia ideală când va avea şi un premier pe care să îl butoneze. Şi e încă... în primul an de domnie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.