Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Darius Vâlcov îi răspunde lui Klaus Iohannis: 'Întotdeauna, după creștere, urmează o criză'

Inquam Photos / Adriana Neagoe
iohannis gesturi reactii

Darius Vâlcov a ținut, luni seara, la Antena 3, să îi răspundă lui Klaus Iohannis, după ce președintele a întrebat dacă guvernul mai are beni de pensii și de salarii.

”Dacă mai sunt bani de pensii? Când am preluat guvernarea, aveam un deficit de pensii de 1.8 miliarde de euro, acum a scăzut la puțin peste 600, adică de 3 ori. Acest program de guvernare nu este unul care trebuie îndeplinit 25-50%. Este doar minimul de la care plecăm. Am spus în program că pensia, de la 193 de euro cât era în decembrie 2016, cât era punctul de pensie, va urca la 386 de euro în 2020, aşa se va întâmpla, pentru că astăzi este 237 de euro. Cu alte cuvinte, în programul de guvernare spunem că din decembrie până în decembrie, în mandatul Guvernului PSD-ALDE nu va exista niciun pensionar care să nu aibă pensia dublă faţă de momentul de acum patru ani de zile sau acum doi ani de zile, pentru că au trecut doar doi an Întotdeauna, după creștere, urmează o criză, dar România este bine, nu are niciun dezechilibru. Astăzi suntem la 19% atragere de fonduri europene, media europeană este de 20%. Noi ne-am propus să ajungem la 25% în acest an, iar în 2020 să avem 72,5%. ”, a declarat Darius Vâlcov.

Citește și: Lovitură de proporții pentru Liviu Dragnea! Acest magazin a fost închis – Familia liderului PSD a pierdut o sumă uriașă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.