Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Darius Vâlcov urmează calea deschisă de Liviu Dragnea: strategie asemănătoare în procesul de la ICCJ /UPDATE

Inquam Photos/ Octav Ganea
Darius Valcov

Consilierul premierului, Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov este judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție, după ce a făcut apel  în dosarul în carea fost condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

Citește și: Liviu Dragnea către judecătorii ICCJ: 'Consider că acesta este un dosar politic!' Contre cu procurorii DNA, în sala de judecată

Darius Vâlcov nu s-a prezentat la primul termen, dar a trimis instanței o solicitare de amânare pentru a-și angaja avocați pentru acest proces. Strategia a fost aplicată și de Liviu Dragnea, cel care a cerut instanței o amânare, la primul termen din dosarul angajărilor fictive de la Teleorman.

Sunt probleme și cu judecătorii din completul de judecată. Unul dintre judecători a fost înlocuit de supleant, Lucia Rog, însă aceasta a solicitat să se abțină de la judecare pentru că a dispus măsuri preventive în acest dosar.

UPDATE: Judecătorii au aprobat cererea de abținere a Luciei Rog. Între timp, alți trei inculpați din acest dosar, pe lângă Darius Vâlcov, au solicitat amânare pentru angajarea unui avocat.

UPDATE: Procurorii DNA au fost de acord cu amânarea: ”Nu ne opunem cererilor, suntem de acord cu amânarea pt respectarea componentei completului cum a fost stabilit”, a spus procurorul de caz.

UPDATE: procesul a fost amânat pentru data de 11 iunie.

Judecătorii s-au retras pentru a decide asupra cererii de amânare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.