Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dat afară din PNL, luat de bun de PSD și dat tain gras imediat. Se întâmpla la Neamț în ograda baronului Ionel Arsene (presa)

Vestea.net
ionel arsene

Încurcate sunt căile Domnului, iar ale politicii și mai și. O informație care circulă de vreo două zile printre angajații reprezentanței din Neamț a Registrului Auto Român (RAR) arată că instituția urmează să aibă un nou șef, surpriza în acest sens fiind imensă. Numele vehiculat este cel al consilierului județean Adrian Florin Hopșa, exclus, în urmă cu câteva săptămână, din PNL pe motiv că a votat cot la cot cu aleșii PSD împotriva alocării de fonduri primăriilor conduse de către liberali. De fapt, acesta a și fost unul dintre motivele care au dus la debarcarea sa din partid, respectiv votul împotriva primarilor de la PNL, relatează publicația atac.ro

”Acum, se pare, acest serviciu făcut PSD-ului în legislativul județean e răsplătit, Hopșa urmând să fie numit director la RAR Neamț. Cu ajutorul lui Arsene, evident.

La împărțirea funcțiilor în Coaliție, RAR Neamț a „picat” în curtea PSD, funcția de director fiind ocupată în prezent, cu titlu de interimat, de Sorin Gherghel, care ar urma să-i lase locul lui Hopșa.

Consilierul județean Florin Hopșa a mai ocupat această funcție între ianuarie 2020 și mai 2021, fiind numit cu sprijinul deputatului Mugurel Cozmanciuc.

De altfel, între cei doi a existat o legătură foarte strânsă, Hopșa fiind peste 6 ani secretar executiv al PNL Neamț și mâna dreaptă a lui Cozmanciuc.

Numirea în funcția de director la RAR Neamț, cu sprijinul pesedistului Ionel Arsene, ar confirma legătura pe care inculpatul din fruntea județului Neamț a avut-o cu echipa PNL a lui Cozmanciuc.

Deși cel din urmă a negat de fiecare dată că ar avea vreo înțelegere cu Arsene, câteva episoade din legislativul județean l-au contrazis. Unul dintre aceste episoade este cel în care consilierii PNL (coordonați de Hopșa, ca lider al grupului de consilieri PNL) au ajutat-o pe Cristina Păvăluță, șefa DGASPC Neamț, să rămână pe funcție.

La acea dată, Dan Vasile Constantin, partenerul de viață al Cristinei Păvăluță, era unul dintre apropiații lui Ionel Arsene.

Au fost și alte situații în legislativul județean când liberalii, conduși de Hopșa, liderul lor, au votat suspect.

Tocmai de aceea, privind din acest unghi, susținerea lui Arsene pentru Hopșa, omul lui Cozmanciuc, nu reprezintă nicio surpriză, ci o normalitate între oameni care colaborează politic, deși fac parte din partide diferite.”, mai susține sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.