Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Datoare la bănci, cu semnătura electronică! O româncă s-a trezit cu două credite pe care nu le-a luat

credite

O română s-a trezit că are două credite, deși nu contractase nicio sumă de bani, nici de la bancă, nici de la IFN-uri. Ideea i-a venit după ce a citit pe internet despre un caz similar, așa că a decis să își verifice propria situație.

Nu mică i-a fost uimirea când a aflat că a luat două credite, unul de la bancă și unul de la un IFN, cel mai probabil pe baza unei semnături electronice, căci femeia jură că ea nu a iscălit nimic.

„Am citit mai devreme o postare a unei persoane care s-a trezit în Biroul de Credit, ea neavând credit niciodată. Am zis să văd, poate apar și eu pe undeva.. și surpriză, apar cu 2 credite pe care nu le-am avut niciodată (BCR și un IFN). Urmează să sun la ei, însă cum pot să mă asigur că rezolv în așa fel încât să nu apar deloc nicăieri? Mi se pare incredibil să te trezești dator când nu ai luat un leu niciodată de nicăieri. Stăteam liniștita ca sunt curată.. însă se pare ca nu sunt”, se arată în postarea publicată de româncă pe grupul de Facebook „Avocatul Online”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.