Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Benavidez l-a bătut pe Caleb Plant şi l-a provocat pe Saul 'Canelo' Alvarez

David Benavidez

Pugilistul american David Benavidez l-a învins sâmbătă seara, prin decizie unanimă a juriului, pe compatriotul său Caleb Plant, păstrându-şi astfel titlul interimar la categoria super mijlocie, versiunea WBC, într-o gală care a avut loc la Las Vegas, scrie AFP.

Benavidez a fost declarat învingător de toţi cei trei juraţi (115-113, 116-112, 117-111) şi la 26 de ani rămâne neînvins în 27 de lupte, dintre care 23 înainte de limită, în timp ce adversarul său a înregistrat a doua înfrângere a carierei în 22 de lupte.

Benavidez l-a avut ca susţinător în sală pe legenda boxului american, Floyd Mayweather, scrie agerpres.ro.

Imediat după victorie, Benavidez l-a provocat pe mexicanul Saul 'Canelo' Alvarez, considerat cel mai bun pugilist al categoriei super-mijlocii, care deţine centurile în patru versiuni WBC, WBO, WBA, IBF.

David Benavidez a cucerit prima oară titlul mondial WBC, pe atunci vacant, în 2017, în faţa românului Ronald Gavril, pe care l-a învins şi în meciul revanşă, desfăşurat în februarie 2018. În toamna lui 2018, americanul a fost însă deposedat de centura cu diamante, în urma unui control pozitiv la cocaină.

Suspendat pentru o perioadă de patru luni de către Consiliul mondial al boxului (WBC), Benavidez a revenit în ring în luna martie 2019, când l-a învins pe compatriotul său J'Leon Love.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.