Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Cameron, scandal total cu Donald Trump: 'Propunere prostească şi greşită'

www.rawstory.com
Donald Trump

Premierul britanic David Cameron îşi menţine afirmaţia că propunerea lui Donald Trump de a interzice temporar accesul musulmanilor în SUA este una 'care dezbină, prostească şi greşită', a declarat luni un purtător de cuvânt al şefului guvernului de la Londra, potrivit Reuters. Întrebat despre criticile lui Cameron, Trump a spus că astfel de comentarii indică faptul că este puţin probabil să aibă o relaţie bună cu premierul britanic. 'Opinia premierului faţă de comentariile lui Donald Trump a fost foarte clară. Nu este de acord cu ele', a spus purtătorul de cuvânt al lui David Cameron, conform Agerpres.

 

'El consideră în continuare că a interzice intrarea musulmanilor în SUA este o propunere care dezbină, prostească şi greşită. Îşi menţine afirmaţiile', a adăugat purtătorul de cuvânt.

 

Întrebat cine îşi doreşte Cameron să fie viitorul preşedinte al SUA, purtătorul de cuvânt a afirmat că nu comentează alegerile dintr-o altă ţară, precizând totuşi că premierul britanic a spus clar că va coopera cu oricine va câştiga preşedinţia americană.

 

'El este angajat în a menţine această relaţie specială' dintre Marea Britanie şi SUA, a spus el.

 

Purtătorul de cuvânt a mai precizat că între Cameron şi Trump, candidatul republican la Casa Albă, nu a fost programată încă nicio întâlnire sau convorbire telefonică, dar dacă va fi propusă una, atunci premierul britanic o va lua în considerare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.